Aktuella
Erbjudanden!

Sommarhus

Sommarhus

Hyr ett eget sommarhus i området kring Hamburgsund och känn er som hemma! I våra sommarhus finns kök, dusch, wc och egen altan och tomt. Nyckelutlämning och vägbeskrivning fås på Hamburgsund Infocenter.

Just nu har vi inga sommarhus för uthyrning. Det kan ändra sig inom några månader så håll utkik!

Sommarhus 1

Sommarstugan är belägen i det vackra området Slottet i utkanten av Hamburgsund. Med utsikt över vattnet kan du njuta av förbipasserande båtar från altanen. Huset har 3 sovrum med sängplatser för 6 personer. Det finns två badrum och ett fullt utrustat kök. I anexet finns det en bäddsoffa samt en dubbelsäng litet kök och badrum.

OM SOMMARHUS 1
Priser

Sommarsäsong v.27-32
Per natt:
1-6 personer
7-10 personer*
*(inkl gäststuga)

Weekend (1-6 pers)
Vecka (1-6 pers)

Övrig Säsong
Per natt:
1-6 personer:
7-10 personer
*(inkl gäststuga)

Weekend (1-6 pers)
Vecka (1-6 pers):


SEK

2350
3600


6750
15 570

SEK

1790
3040


5040
11 870

Övrig info:

Storlek: 75 m2
Sängplatser:
6 (+4 om ni bokar anexet för 1250 kr/natt)
Till hav: 50 m
Till Centrum: 1,5 km

Plats för 6 personer. Om ni vill boka för mer än 6 personer så kan ni boka anextet med 4 extra sovplatser för 1250kr per natt.

BOKA BOENDE
Sommarhus 6
-i Vassviken/Hamburgsund

Stort sommarhus på ca 150 kvm med avskilt läge och soligt läge och fantastisk utsikt över havet och Slottsfjorden. Huset ligger i Vassviken ca 3 km söder om Hamburgsund. Huset har 3 sovrum i huset, samtliga med dubbelsäng, och i gäststuga intill garaget finns ett sovrum med dubbelsäng och våningssäng. Totalt finns plats för 10 personer.
I huset finns kök, stort vardagsrum och allrum med TV. Det finns två stycken badrum med dusch/wc. Wi-fi finns.

I direkt anslutning finns uteplats med två altaner, båda med havsutsikt, och en stor gräsmatta med studsmatta. Huset håller bra standard. Stor parkeringsplats finns. Gångavstånd till bad. Huset passar perfekt till en familj. Huset är rökfritt och inga djur tillåtes.OM SOMMARHUS 6
Priser

Uthyres 29 juni - 2 aug
Vecka
Weekend

SEK
18 850 kr
8550 kr

Övrig info:

Storlek: 150 m2
Sängplatser: 10
Till hav/bad: ca 100 m
Till Centrum: ca 3 km

BOKA BOENDE
Sommarhus 7

Huset ligger i Övertun ca 4 km från Hamburgsund centrum och 2 km från badplats i Heestrand. Huset är fullt utrustat med kök och vardagsrum med TV. Det finns två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två stycken enkelsängar). Det finns bäddsoffa att bädda ut för 2 personer. Totalt plats för 6 personer. Huset har två badrum med dusch och wc i vardera. Runt huset går en stor altan i sydläge. Här finns flera sittplatser, grill och pool. Huset uthyres veckovis (bytesdag söndag).

OM SOMMARHUS 7
Priser

Sommarsäsong v.27-32
Vecka

Övrig Säsong
Vecka

SEK
12 400 kr


9900 kr

Övrig info:

Storlek: 110 m2
Sängplatser:
6
Till hav: 2 km
Till Centrum: 4 km

BOKA BOENDE
Sommarhus 3

Vid Strandbacken i Hamburgsund ligger denna vackra villa med majestätisk utsikt över sundet. Fastigheten erbjuder ett enklare men väl utrustat kök, dusch/WC och matplats med havsutsikt. Här finns två sovrum med plats för fyra vuxna samt en extra säng för barn i avskild del. Lämpligt för exempelvis fyra vuxna och ett barn eller en familj. I anslutning till ett av sovrummen finns ett mindre vardagsrum med TV (basutbud i marknätet) och soffgrupp. Fritt WIFI finns i huset. Uteplats och grill med fantastisk utsikt över sundet, båtarna och sjöbodarna. I källaren finns ett litet pentry och mindre allrum som går fint att använda i kombination med exempelvis grillningen. Parkeringsplats finns till fastigheten men ligger ca 200 m från huset. Ca 10 min promenad från Hamburgsunds centrum med affärer, restauranger, barer och caféer. I Hamburgsund kan du även hyra havskajak, åka båttur till Väderöarna eller ta en tur till natursköna Hamburgö med magnifika badstränder.

OM SOMMARHUS 3
Priser

Sommarsäsong
Nattuthyrning
Weekend tors-sönd
Vecka sön-sön

Övrig Säsong
Nattuthyrning
Weekend tors-sönd
Vecka sön-sön

SEK
1900
6500
11 000

SEK
1220
3325
7875

I sommarhuset finns:

WC, dusch, kök, kyl och frys, micro, tv (basutbud i marknät), Wi-fi, grill och uteplats.

Övrig info:

Sängplatser: 4 vuxna + 1 barn
Till hav: 20 m
Till Centrum: 800 m

BOKA BOENDE
Sommarhus 4

Stor villa med gäststuga i lugnt läge ca 15 min promenad till Hamburgsunds centrum och bara 500 m till strand. Villan har två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med två våningssängar (4 bäddar). Gäststugan har två våningssängar (4 bäddar). Totalt finns plats för 10 personer. I villan finns kök, stort vardagsrum/matsal, braskamin, två toaletter och stor altan. Gångavstånd till centrum med affärer, restauranger och bad.Huset är rökfritt och inga djur tillåtes.

OM SOMMARHUS 4
Priser

17 Juni - 31 Aug
Nattuthyrning
Vecka (bytesdag sön)

* Måste bokas minst 2 nätter.

SEK
2900
14 500

I sommarhuset finns:

WC, dusch, kök, kyl och frys, micro, tv (basutbud i marknät), Wi-fi, grill och uteplats.

Övrig info:

Storlek: 110 m2
Sängplatser: 10
Till hav/bad: ca 500 m
Till Centrum: ca 1300 m

BOKA BOENDE

Online-bokning

Allmänna bokningsvillkor

Anmälningsavgiften är 30 % av bokningens pris och debiteras vid bekräftad bokning. Avgiften ska vara Gästhamnsbolaget Väst AB tillhanda senast 30 dagar efter bokning. Slutbetalningen ska vara Gästhamnsbolaget Väst AB tillhanda senast 30 dagar före ankomst. Görs bokningen senare än 30 dagar innan ankomst ska betalningen ske omgående. Avvikelser kan förekomma och meddelas i så fall vid bokningstillfället.

Got your own question?

För bokning som avbokas 31 dagar eller mer före ankomst behåller Gästhamnsbolaget Väst AB anmälningsavgiften.För bokning som avbokas 30-0 dagar ankomst behåller Gästhamnsbolaget Väst AB 100 % av kostnaden för bokningen.

Got your own question?

Vill ni ändra något i er bokning kontaktar ni Gästhamnsbolaget Väst AB för att få reda på om detta är möjligt och om eventuella kostnader tillkommer. Innebär ändringen en merkostnad för Gästhamnsbolaget Väst AB tas denna kostnad ut av gästen.

Got your own question?

Gästhamnsbolaget Väst AB har ingen avboknings- eller reseförsäkring som kan utnyttjas. Kontrollera med er hemförsäkring hur ni är försäkrade.Sker betalningen med VISA kort i vår onlinebokning finns skäl att undersöka reglerna för den avbokningsförsäkring som finns på VISA kortet.

Got your own question?

Gästhamnsbolaget Väst AB reserverar sig för tryckfel och för oförutsedda ändringar och händelser som ligger utanför vår kontroll såsom strejk, naturkatastrofer och andra liknade händelser som faller under force majeur.

Got your own question?

I alla våra boenden råder rök och djurförbud om inget annat överenskommes. I priset ingår ej sänglinne. Vi erbjuder uthyrning av sänglinne, kontakta oss för pris.

Mellan 23.00 och kl. 07.00 skall gästerna iaktta största hänsyn och tystnad gentemot övriga gäster.

Boendet skall lämnas ordentligt städat. Följ städinstruktioner. Vi erbjuder städning av rum/boende vid avresa, kontakta oss för pris.

Hyrestagaren är ekonomiskt ansvarig för skada eller eventuell försummelse av städning.

Samtliga nycklar till boendet skall lämnas vid avresa, i annat fall debiteras en avgift från 2000 SEK för låsbyte.

Incheckning sker från kl. 14.00 ankomstdagen.

Utcheckning sker senast kl. 11.00 på avresedagen.

Nyckel hämtas och lämnas vid Hamburgsund Infocenter (Skolvägen 3, vid gästhamnen).

Genom att göra en bokning hos oss har man accepterat dessa betal- och bokningsvillkor.

Got your own question?

Andra boenden

BADHOLMENS 
VANDRADHEM
LÄGENHETER

STUGOR