Aktuella
Erbjudanden!

Ta hand om dig själv - kom ihåg att utnyttja ditt friskvårdsbidrag!

Vi erbjuder både ett härligt bastupaket och läckert friskvårdspaket där massage inkluderas. I samband med att du tar hand om kropp och själ kan du även ta en magnifik promenad i våra vackra omgivningar kring Fjällbacka och Heestrand.

Bastupaketet på Badholmen Vandrarhem i Fjällbacka erbjuder vi möjligheten att utnyttja ditt friskvårdsbidrag genom en härlig bastu i skärgårdsmiljö och kanske ett havsbad?

Bastupaket innehåller:

ENDAST 400 kr exkl. mom

Friskvårdspaketet på Kustnära B&B och Konferens
På Kustnära B&B och Konferens i Heestrand så erbjuder vi nu en fulländad upplevelse som tar hand om både kropp och själ. Paketet kan du avnjuta på egen hand eller med dina vänner och arbetskamrater om du önskar.

I vårt friskvårdspaket ingår:
ENDAST 500 kr exkl. moms.

Tillval och rabatter
Vi kan erbjuda alternativa lösningar och ni kan komplettera er bokning med exempelvis badtunna (dock inte inom ramen för friskvård) och mot tilläggskostnad boka annan massagebehandling. I samband med bokning kan ni också lägga till vänner för ett förmånligt pris.

Är ni fem eller fler från samma arbetsplats som bokar friskvård via oss så adderar vi 50 kr på värdet för varje 500 kr friskvård ni beställer. (Exempel: Beställer ni för 1000 kr får ni alltså välja friskvård för 1100 kr)

Varmt välkomna med er bokning!
Ylva, Nellie, Mia, David och Daniel
+46(0)523-536 36
info@kustnara.com