Aktuella
Erbjudanden!

Elcykel

Elcykel
Upplev områdena kring Hamburgsund, Fjällbacka och Grebbestad på egen hand. Hos oss kan du hyra cyklar för hela familjen. Det finns flera fantastiska besöksmål och badplatser på cykelvänliga avstånd. Kom in så syr vi ihop en fin cykeltur åt er!

Med en elcykel blir det enklare att uppleva den bohuslänska och stundvis kuperade miljön i vårt område då elmotorn hjälper dig fram. Alla våra våra elcyklar är modell 28” unisex med 250 W borstlös och tystgående motor. Elmotorn hjälper till hastigheter upp till 25 km/h. Det är lätt att slå av elmotorassistansen när man så önskar, och använda cykeln som en helt vanlig cykel. Ett låsbart, avtagbart batteri och batteriladdare medföljer.

Specifikation elcykel:
Kraftigt 36V/10.4Ah litiumbatteri Shimano växelsystem (7 växlar)King-Meter cykeldator som visar hastighet och batteristyrka m.m.LED lyse fram/bakBåde fram och bakbroms aktiveras från handbromsar på styret.Lås.

Våra elcyklar finns att hyra på Hamburgsund Turistcenter och Kustnära B&B och Konferens i Heestrand


PRISER
Elcykel


1 dag (mellan kl 10-18)
1 dygn
3 dygn
1 vecka

Hjälm: 20 kr/hyra

SEK
190
250
600
1350

Vanlig cykel


1 dygn
3 dygn
1 vecka

SEK
120
290
590

Bokningsförfrågan:

För att göra en bokningsförfrågan behöver du skicka iväg en förfrågan till:  

info@turistenvast.se

Det är viktigt att du anger vad bokningsförfrågan gäller samt anger datum, tid, namn, telefonnummer, adress, och email adress.

Vi kommer  ta hand om ditt ärende så snart som möjligt. Observera att bokningen inte är genomförd förrän du erhållit en bokningsbekräftelse från oss.

Turförslag ca  3 mil i härlig natur och kultur runt Hamburgsund
Se cykelrutten