Aktuella
Erbjudanden!

Kajaker

Vår kajakuthyrning finns på Hamburgsund Infocenter under perioden april-september. Det går bra att ringa eller mejla för att boka kajak på dagar utanför våra ordinarie öppettider. Vi hjälper er gärna med att finna smultronställena i vår fina skärgård!

Enmanskajaker och tvåmanskajakerVi hyr ut ett stort urval av tåliga enmanskajaker och tvåmanskajaker i armerad plast som går mycket fint i vattnet. Upplev vår vackra skärgård på nära håll i en enmanskajaker eller en tvåmanskajak, där den kan den ovane paddlaren åka tryggt med någon som varit med förr eller två lite mindre erfarna personer kan hjälpa varandra. Eller varför inte bara en romantisk tur på havet!

Ett litet tips: Vid vackert väder är efterfrågan stor så var gärna ute i god tid om ni planerar en speciell tur med lite fler personer i sällskapet. Glöm inte att läsa på om sjövett och gott sjömanskap innan ni ger er ut på havet i en kajak. I en liten vattennära farkost måste man förhålla sig på annorlunda vis gentemot andra båtar. Men räds inte, känslan att komma ut på havet i en kajak är oemotståndlig, närmre vattnet kommer du inte utan att bada i det!

KAJAKUTHYRNING
Priser

Singel
6 timmar
1 dygn
1 vecka

Dubbel
6 timmar
1 dygn
1 vecka

SEK
325
425
2100

SEK
475
575
3100

Uthyrningsregler:

Det är obligatoriskt att använda flytväst. Flytväst, paddel, kapell, svamp och sjökort ingår i hyran. Tänk på att du är ersättningsskyldig för den utrustning du hyr. Gästhamnsbolaget Väst AB har ingen försäkring som kan utnyttjas. Kolla med din hemförsäkring. Vi förbehåller oss rätten att inte låta er paddla i för hårt väder.

Bokningsförfrågan:

För bokning kontakta oss på 0707-403679 eller maila er förfrågan i god tid till:

info@turistenvast.se

Det är viktigt att du anger vad bokningsförfrågan gäller samt anger datum, tid, namn, telefonnummer, adress, och email adress.

Vi kommer  ta hand om ditt ärende så snart som möjligt. Observera att bokningen inte är genomförd förrän du erhållit en bokningsbekräftelse från oss.