Aktuella
Erbjudanden!

Elcykel/Elscooter

NYHET 2020! Elcykel och elscooter!
Upplev områdena kring Hamburgsund, Fjällbacka och Grebbestad på egen hand. Hos oss kan du hyra cyklar för hela familjen. Det finns flera fantastiska besöksmål och badplatser på cykelvänliga avstånd. Kom in så syr vi ihop en fin cykeltur åt er!

Elcykel
Med en elcykel blir det enklare att uppleva den bohuslänska och stundvis kuperade miljön i vårt område då elmotorn hjälper dig fram. Alla våra våra elcyklar är modell 28” unisex med 250 W borstlös och tystgående motor. Elmotorn hjälper till hastigheter upp till 25 km/h. Det är lätt att slå av elmotorassistansen när man så önskar, och använda cykeln som en helt vanlig cykel. Ett låsbart, avtagbart batteri och batteriladdare medföljer.

Specifikation elcykel:
Kraftigt 36V/10.4Ah litiumbatteri Shimano växelsystem (7 växlar)King-Meter cykeldator som visar hastighet och batteristyrka m.m.LED lyse fram/bakBåde fram och bakbroms aktiveras från handbromsar på styret.Lås

Elscooter
Behöver du en enkelt färdmedel för att ta dig kortare sträckor i våra härliga kustsamhällen erbjuder vi fr.o.m. sommaren 2020 uthyrning av elsscooter.  Samtidigt som du enkelt, smidigt och utan ansträngning tar dig fram, så bidrar du till miljön med 0 i cO2 utsläpp!Med en enda knapptryckning kickar du igång scootern till liv. Kör sedan i upp till 30km med en hastighet på upp till 25km/h. Du hanterar allt genom den superenkla och smidiga appen som finns till både iOS och Android. 

Elscootern har dubbla bromsar. Lås och laddare ingår i hyran.

"Hyr här - lämna där" 
Ska du ta dig mellan två platser längs med vår vackra kust kan du hyra cykel/scooter på ett av våra uthyrningsställen och lämna in på ett annat. Pris 200 kr i tillägg!

Våra uthyrningsställen:
Grebbestad Hamnkontor
Fjällbacka hamnkontor / Badholmens vandrarhem
Hamburgsund Infocenter
Kustnära B&B och Konferens i Heestrand

PRISER
Elcykel


1 dag (mellan kl 10-18)
1 dygn
3 dygn
1 vecka

Hjälm: 20 kr/hyra

SEK
250
350
900
1900

Elscooter


1 dag (mellan kl 10-18)
1 dygn
3 dygn

Hjälm: 20 kr/hyra

SEK
200
300
800

Vanlig cykel


1 dygn
3 dygn
1 vecka

SEK
120
290
590

Bokningsförfrågan:

För att göra en bokningsförfrågan behöver du skicka iväg en förfrågan till:  

info@turistenvast.se

Det är viktigt att du anger vad bokningsförfrågan gäller samt anger datum, tid, namn, telefonnummer, adress, och email adress.

Vi kommer  ta hand om ditt ärende så snart som möjligt. Observera att bokningen inte är genomförd förrän du erhållit en bokningsbekräftelse från oss.

Turförslag ca  3 mil i härlig natur och kultur runt Hamburgsund
Se cykelrutten