Aktuella
Erbjudanden!

Turistinfo

På Hamburgsund Infocenter hittar ni vår sommaröppna turistinformation som vi driver på uppdrag av Tanum Turist. Här finns kartor och broschyrer och personalen hjälper er gärna med information och tips för att göra det bästa av er vistelse i Hamburgsund! Vi finns även på mejl och telefon under hela året!

Om Hamburgsund – Hos oss kommer du vilja stanna kvar!

Det är något alldeles extra med Hamburgsund. Sundet som strävar från Hornborgs klippa i söder till ”sunnegapet” vid Vändigen i norr skapar en helt unik omgivning. Längst sundet ligger bebyggelsen med gamla sjöbodar och bryggor vilket skapar en känsla av det verkligen genuina Bohuslän. Hamburgö, med dess fantastiska badplatser och vandringsstråk, ger oss en lugn och trygg hamn samtidigt som färjeförbindelsen gör att gäst som bofast kan ta sig ut i skärgården på egen hand. Även om det går utmärkt att ta bilen till ön så kan du få en alldeles magnifik upplevelse på cykel eller till fots. Omgivningarna är hänförande och badplatserna vid Boviken eller Stora Stenar inbjuder till fantastiska dagar vid havet om både sommaren och vintern.


Hamburgsund har så oerhört mycket att erbjuda, det finns alltid skäl att stanna en natt till. Här finns gemytliga restauranger, uteserveringar, shopping och närhet till massor av badstränder och gömda smultronställen. Du kan åka skärgårdsturer, paddla havskajak, uppleva hummer- eller ostronsafaris, förkovra dig i samhällets stenhuggarhistoria eller varför inte studera de unika hällristningarna från bronsåldern i Torsbo.

Här erbjuds vikingaspel vid Slottet och musik- och teaterföreställningar vid Scen på Bônn. Men glöm inte att ta det lugnt också. Varför inte bara en påse färsk räka från fiskaffären, ett kallt vitt vin och en ljummen granitklippa i mysiga Heestrand?Hos oss är du alltid välkommen, under hela året. Hamburgsund lever varje dag tack vare dess gästvänlighet, våra många fritidsboende och alla oss som bor här och älskar denna plats - oavsett årstid. Genom våra gemytliga boendeanläggningar i området kan den som vill uppleva Hamburgsund såväl på sommaren som på hösten i gråvädersromantiken eller när snön gnistrar på granithällarna.

Besök oss på Hamburgsund Infocenter och låt oss bli den guide som inspirerar dig att komma tillbaka till Hamburgsund om och om igen. Läs mer om Hamburgsund på www.hamburgsund.com, www.bohuslan.com/tanum eller i vår alldeles egna broschyr.
Välkommen hit! Välkommen hem!

Hamburgsund Infocenter

Telefon: 0525-611 88 / 0707 40 36 79 
E-post: info@turistenvast.se

Öppettider
Turistinformationen har öppet utvalda helger från påsk 2020, men ni kan under hela året kontakta oss på mejl och telefon kl 10-15 på vardagar. Följ oss gärna på Facebook Hamburgsund Infocenter och gästhamnar i Norra Bohuslän för aktuell information.

Öppettider 2021:
Vecka 25: 11-15
Vecka 26-27: 10-16
Vecka 28-31: 10-18
Vecka 32: 10-16

Därefter håller vi öppet helger och utvalda datum under höst och vinter.

Kontaktar oss gör ni på:
Telefon: 0525-611 88
Året runt: 0707 40 36 79
E-post: info@turistenvast.se
Hemsida: www.hamburgsundsbokning.se

Ylva, David, Jakub m.fl. finns på turistinformationen för att hjälpa er med det ni önskar. Varmt välkomna!